Despre noi

Revo Design este o firma specializata in produse si servicii din industria tipografica, care si-a inceput activitatea in 2018, la Ploiesti. In urma debutului, accentul productiei s-a pus pe etichetele autocolante pe suport PVC, taiate individual, capacitatea atinsa in cursul anunui 2019 fiind de aproximativ 60.000 de bucati pe luna.

Nevoia de diversificare a gamei de produse a aparut firesc, odata cu trecerea timpului. Astfel, in 2021, Revo Design inaugureaza primul sau “copy center”, in cadrul West Mall – Ploiesti. Acesta are o suprafata de 200 m2 si este impartit in zona de productie cu echipamente grele, zona de productie cu echipamente usoare, zona dedicata clientilor si zona de asteptare.

De la inceperea productiei si pana in anul 2021, toate contractele Revo Design erau de tipul “business to business”. In urma inaugurarii magazinului din West Mall si a diversificarii gamei de produse si servicii, Revo Design a inceput sa se adreseze si persoanelor fizice si juridice care viziteaza locatia. Incepand cu 20 Aprilie 2023 Revo Design s-a mutat in Mihai Bravu, Ploiesti.